ΓΑΛΛΙΚΑ

ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ...


           

faites un clic up drapeau     à droite, pour changer de langue en français

  ΝΕΑ...

4ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στο Λύκειο Georges Brassens στο Παρίσι 13 μαθητών/τριων και 2 καθηγητών/τριων του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης στα πλαίσια της συμφωνίας  συνεργασίας που υπογράφηκε ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και της Ακαδημίας των Παρισίων στην Πρεσβεία της Γαλλίας την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016. 

Συμμετέχουν οι μαθητές/τριες: Βλάχου Ιωάννα, Σταμπέλου Μαρία Ελισάβετ, Παπαθανασίου Ειρήνη, Γκίκα Άννα Ζωή, Βαρελά Μυρτώ, Βερβέρη Ιρις Ελένη,  Ανδρεουλάκος Τσαρλς Μάριο, Βλασσάς Πάνος, Σιταμόρι Κένζι, Πέτρος Τρουπάκη,ς Αδριανός Βασιλάκος, Σωφρόνης Νικόλαος, Φιλιππότης Ζαχαρίας.

Οι καθηγητές

Ελένη Σκαρέντζου, Ηλίας Πιλάλης

gallika

 
  ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Την διδασκαλία και επιμέλεια της Γαλλικής Γλώσσας έχει η καθηγήτρια ΕΛΕΝΗ ΣΚΑΡΕΝΤΖΟΥ

Οι δραστηριότητες στον τομέα της Γαλλικής Γλώσσας είναι πλούσιες και περιλαμβάνουν επιμορφωτικές εκδρομές εντός Ελλάδας και στο εξωτερικό, εκδηλώσεις, συνεργασίες με το Γαλλικό Ινστιτούτο, Ευρωπαϊκούς φορείς και σχολεία.

Δράσεις των τμημάτων Γαλλικών όπως ήταν η έναρξη της Ελληνο-Γαλλικής Συνεργασίας με όμορα σχολεία (Μάϊος 2016) και οι συνέχεια επισκέψεων στο Ευρωκοινοβούλιο (Οκτ. 2016)  αποτελούν  κορυφαίες επιλογές  για το σχεδιασμό  εκδηλώσεων των επόμενων σχολικών ετών όχι μόνο της υπεύθυνης καθηγήτριας κ. Σκαρέντζου,  αλλά του σχολείου γενικότερα.