Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ
Τετάρτη, 17 Μαίος 2017 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Επισκέψεις : 118
4ήμερη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΚΑΡΝΟΥ- ΟΜΠΑΝ (PROVENCE-ALPES-COTE D’AZUR ) επιδοτούμενη από το Γαλλικό κράτος. 
    Δέκα (10) μαθητές/τριες και δύο (2) καθηγήτριες θα ταξιδέψουν στην Μασσαλία από την Τετάρτη 17 Μαΐου έως και το Σάββατο 20 Μαΐου  με σκοπό να συμμετάσχουν στο μαθητικό φεστιβάλ «LE PRINTEMPS DES LYCEENS ET DES APPRENTIS 2017» AUBAGNE. Τα έξοδα του ταξιδιού (αεροπορικό εισιτήριο, μεταφορά με πούλμαν, διαμονή και διατροφή) τα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ και το γαλλικό κράτος. Οι μαθητές/τριες μας θα παρουσιάσουν πρόγραμμα παραδοσιακής ελληνικής μουσικής και θα διαγωνιστούν στο εργαστήριο της μουσικής (διδασκαλία Μαρία Μελαχροινού)..  Οι μαθητές/τριες: ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ Φιλοθέη, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ  Μαρία-Ελίζα, ΣΤΡΑΤΟY Ειρήνη, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Γεώργιος, ΒΑΒΟΥΛΙΩΤΗΣ Δημήτριος, ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ Εμμανουήλ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Παναγιώτης, ΣΚΛΑΒΟΣ Αλέξανδρος, ΦΡΕΣΚΟΣ Γρηγόριος. Οι καθηγήτριες:  Ελένη Σκαρέντζου, Μαρία Μελαχροινού.
XTRAINFO}}
Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ... ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ