Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα
Dialogue in the dark
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Επισκέψεις : 240

Την Παρασκευή 29/03/17 τα τμήματα γ1/γ4 και γ5 του Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης επισκέφθηκαν το θέατρο Badminton για να πάρουν μέρος στο πρωτοποριακό βιωματικό δρώμενο "Dialogue in the dark" το οποίο έχει στόχο την ευαισθητοποίηση μας σε θέματα τυφλότητας συνανθρώπων μας και την κατάρριψη των όποιων στερεότυπων περί διαφορετικότητας.

bad

 Η εκπαιδευτική επίσκεψη μας, έγινε για τρίτη χρονιά στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Ο συναισθηματικός κόσμος των εφήβων-διαπροσωπικές σχέσεις- σχολική ζωή- κοινωνικά θέματα-  επίλυση κρίσεων» με υπεύθυνους καθηγητές τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Κων/νο Παπαγεωργίου και την κ. Σκουλαρίκου Γεωργία καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Συνόδευσαν οι καθηγητές κ. Σκορδίλης, κα. Μελαχροινού  Μ.- καθηγητές μουσικής  και ο κ. Χατζόπουλος Κ. καθηγητής  Πληροφορικής.  Μαθητές/ τριες και καθηγητές/ τριες ένιωσαν ότι αυτή η βιωματική δράση ήταν το καλύτερο μάθημα αγάπης, εκτίμησης, αλληλεγγύης, δύναμης και πίστης που διαρκεί μόνο μια ώρα αλλά δίνει πολύτιμη γνώση για όλη την ζωή. « Βλέποντας τον κόσμο με άλλα μάτια» γνωρίσαμε ένα ακόμη κομμάτι του εαυτού μας, γίναμε μια υπέροχη ομάδα και αντιληφθήκαμε ότι στο μαζί υπάρχει πάντα ζεστασιά και φώς.

XTRAINFO}}
Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ Dialogue in the dark