ΑΡΜΟΝΙΑ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ...

 Εonlineπιλέξτε από το μενού δεξιά hand right

  • Πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα της αρμονίας, θέματα - λύσεις της επιτροπής - λύσεις δικές μας και συναδέλφων - σχόλια
  • Πανκύπριες εξετάσεις στο μάθημα της αρμονίας με τις λύσεις τους
  • Εξετάσεις ομογενών Σεπτεμβρίου

ΟΔΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Στο πανελληνίως εξεταζόμενο μάθημα της αρμονίας θα σας δοθεί ένα τετρασέλιδο φυλλάδιο . Να έχετε υπόψη ότι το φυλλάδιο αρμονίας που θα σας δοθεί την επόμενη χρονιά μπορεί να διαφέρει στον τύπο και το περιεχόμενο από αυτό του παραδείγματος μας, γι' αυτό μην παραλείψετε να το διαβάσετε προσεκτικά.

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή ότι τις τελευταίες χρονιές η Κεντρική Επιτροπή Ειδικών Μαθημάτων (Κ.Ε.Ε.Μ.)

  •  δίνει ενδεικτικές λύσεις που δημοσιεύουμε σε κάθε θέμα όταν υπάρχουν.
  •  δίνει οδηγίες βαθμολόγησης στους βαθμολογητές, δηλαδή τι ποσοστό βαθμολογίας "κόβεται" για τις παράλληλες, πόσο εκτιμάται η σωστή αντιμετώπιση του ρυθμού κλπ. Τέτοιες οδηγίες μπορείτε να διαβάσετε στα θέματα του μενού δεξιά εφόσον έχουν δοθεί.

Στα θέματα (δεξιά) δημοσιεύουμε και θα εμπλουτίζουμε συνεχώς με νέα θέματα, σχολιασμούς θεμάτων, λύσεις δικές μας ή της Επιτροπής, και διαδραστικό υλικό όπου μπορείτε να ακούσετε λυμένα θέματα. Οι εξετάσεις Σεπτεμβρίου γίνονται για την εισαγωγή των ελλήνων ομογενών, η διαδικασία εκπόνησης θεμάτων είναι ακριβώς ίδια με του Ιουνίου, γι' αυτό και τα δημοσιεύουμε.