ΣΥΝΔΕΣΗ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

 Επικοινωνήστε με το διαχειριστή, αν μπορείτε να βοηθήσετε.

   Ζητάμε...

  • Μαθητή, καθηγητή ή ομάδα που θα αναλάβει να συντάξει, σε html ή σε απλό κείμενο word με φωτογραφίες, το πλήρες ιστορικό του σχολείου.
  • Μαθητή, μέλος του 15μελούς του Γυμνασίου ή του Λυκείου, που θα αναλάβει τη σελίδα Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ/ ΜΑΘΗΤΕΣ/ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, η οποία θα αναφέρεται σε νέα της μαθητικής κοινότητας.
  • Μαθητή, καθηγητή ή ομάδα που θα συμπληρώσει το κτηριακό προφίλ του σχολείου.
  • Απόφοιτο που θα αναλάβει τη σελίδα των αποφοίτων.
  • Μαθητή, καθηγητή ή ομάδα που θα αναλάβει να αναρτήσει τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του σχολείου που έγιναν στο παρελθόν και αυτές που θα γίνουν στο μέλλον.

   Όποιος ή όποια ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με τον διαχειριστή Σταύρο Κατηρτζόγλου στα γραφεία του Γυμνασίου με φυσική παρουσία ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

______________________________________________ 

   Οι υπεύθυνοι του ιστότοπου ευχαριστούν όσους μαθητές/τριες και καθηγητές βοήθησαν στην πειραματική λειτουργία του από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2011. Κατά το  σχολικό έτος 2011-12  ο ιστότοπος ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια σας και τη σταθερή συνεργασία σας.  

   Δεν χρειάζονται παρά οι στοιχειώδεις γνώσεις για να βοηθήσετε τον ιστότοπο, παράλληλα η συμμετοχή σας στη διαχείριση θα είναι μία χρήσιμη και ευχάριστη εμπειρία.

   Ευχαριστούμε θερμά αυτούς που βοήθησαν κι αυτούς που πρόκειται να βοηθήσουν.

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΣΥΝΔΕΣΗ