ΑΡΧΙΚΗ

ΑΙΤΗΣΗ, ευχαριστούμε - 3ο βημα

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ Α' ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2017-18 

Αίτηση Βήμα 3ο

Ευχαριστούμε που κάνατε ηλεκτρονική αίτηση. Παραλάβαμε την αίτηση σας επιτυχώς.

ΠΡΟΣΟΧΗ! 

  • Σας έχουμε ήδη  αποστείλει  ένα e-mail  με τον αριθμό αναγνώρισης της αίτησής σας (αν δεν το βλέπετε, ελέγξτε και την ανεπιθύμητη αλληγραφία/ spam email σας, για τη λήψη του  email μπορεί να παρέλθουν μερικά δευτερόλεπτα έως 20-30 λεπτά ).  Με αυτόν τον αριθμό θα ενημερώνεστε και θα επικοινωνείτε με το σχολείο. Tο email έχει συνημμένο το έντυπο της αίτησής σας (pdf), αυτό αποτελεί το αποδεικτικό της αίτησής σας. Ελέγξτε το έγγραφο, αν έχετε κάνει κάποιο λάθος καλέστε στο 210 6668547 (γραμματεία γυμνασίου) για να το διορθώσουμε,  αναφέροντας τον αρ. αναγνώρισης και το ονοματεπώνυμό σας.
  • Παρακαλούμε ελέγξτε την αλληλογραφία σας. Αν δεν λάβατε το email ελέγξατε την "ανεπιθύμητη"  (spam ή draft e-mail) ή επικοινωνήστε με το σχολείο 210 666 85 47
  • Το σχολείο έχει εκτυπώσει την αίτησή σας και περιμένει την υπογραφή σας. Η αίτησή σας θα είναι έγκυρη ΜΟΝΟ αν την υπογράψετε. Παρακαλούμε ελάτε στο σχολείο να υπογράψτε την αίτηση σας οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα/ώρα, προσκομίζοντας λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο που να προκύπτει η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας σας. 
  • Προς αποφυγή ταλαιπωρίας σας μπορείτε να υπογράψετε κατά την ημέρα προετοιμασίας των υποψηφίων που επιλέξατε, όπου θα σας ανακοινωθεί και η ημέρα εξέτασης, ελάτε για να γνωριστούμε και από κοντά  στις 6 ή 8  Ιουνίου 2017, ώρα 5.30μμ - 9μμ. Κατά την ημέρα αυτή τα παιδιά θα κάνουν όλα τα μουσικά τεστ χωρίς να βαθμολογηθούν, με σκοπό την εξοικείωση τους  με τη διαδικασία, επομένως θα πρέπει να διαθέσετε όλες τις παραπάνω ώρες. 

Το κείμενο αυτό έχει αποσταλεί και στο e-mail σας. 

Αν δεν λάβατε το email ή το επισυναπτόμενο pdf της αίτησης:

  • ελέγξατε την "ανεπιθύμητη"  (spam) αλληλογραφία σας
  • επικοινωνήστε με τον διαχειριστή:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
  • επικοινωνήστε με το σχολείο 210 6668547 (γραμματεία γυμνασίου)

______________________________

Θέλετε να προετοιμάσετε σωστά έναν μικρό υποψήφιο μουσικό ; Επισκευθείτε τον ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΝΛΑΪΝ. Μια σειρά διαδραστικών μουσικών ασκήσεων που δημιούργησε ο ιστότοπος του Π.Μ.Γ.Λ.Παλλήνης για να βοηθήσει τους μικρούς φίλους να ανακαλύψουν τον μουσικό μέσα τους!

 

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ Uncategorised ΑΙΤΗΣΗ, ευχαριστούμε - 3ο βημα